Öppettider

husportFöreningen har sina lokaler på Residensgatan 6E, Kvarteret Hägern i Luleå. Lokalen finns i souterrängplan med (inglasad) ingång i husets gavel. Tillgång till hiss finns från ingång 6D.

Öppettider

För icke medlemmar: under måndagar, tisdagar och torsdagar mellan kl. 11.00–13.00 finns det vanligtvis någon i lokalen. förutom under helgdagar och under semesterperioder.

Besökande hänvisas till att använda Ringknappen som finns vid fönstret till höger.

Medlemmar med egen nyckel och tagg hjälps åt att hålla dörren i föreningslokalen öppen för alla under vistelse i lokalen vardagar mellan kl. 8:00-16:00.

O.B.S! Under sommarmånaderna är lokalen OBEMANNAD! O.B.S!

Egen nyckel och Tagg

För att komma in i forskarlokalen på andra tider än våra öppettider krävs egen nyckel och tagg till port 6E. Depositionsavgiften är 150 kr för nyckel och tagg. Kontakta kassören för information om nycklar. Borttappad nyckel ersätts inte med ny. Om ny nyckel önskas gäller betalning av ny depositionsavgift. Upphör medlemskapet ska nyckel och tagg snarast återlämnas. Medlem som tappat bort sin nyckel faktureras med verklig kostnad för tillverkning av ny nyckel, för närvarande 300 kr. För nycklar som kvitterats ut efter 2020-01-01, återbetalas depositionsavgiften om nyckeln återlämnas inom ett år. För nycklar som kvitterats ut före 2020-01-01 sker ingen återbetalning av avgift.

Share

Lämna ett svar